Vårt stora hus på Gotland uthyres vecka 24 och 25 i juni, vecka 31 i juli och vecka 38 i september.

Husets läge
Huset ligger i en liten by fem mil söder om Visby – med postadress Klintehamn. Tomten är skyddad av en lång stenmur och vi har byggt en inmurad kryddträdgård och en terrass med en stenlagd uteplats med trädgårdsmöbler för ett större sällskap. På tomten finns en större plan gräsmatta som lämpar sig för lek och spel. En sandlåda finns också på tomten.

På promenad- eller cykelavstånd en kilometer bort ligger Ekstakusten, en av Gotlands verkliga pärlor, där man ser de båda Karlsöarna och kan avnjuta solnedgången. Ekstakusten löper flera kilometer längs havet och erbjuder möjlighet till natursköna utflykter och rogivande cykelturer förbi de båda gamla fiskelägena Djupvik och Kronvall. En stor del av sträckan ligger i ett naturreservat. I Djupvik finns ett modernt litet hotell med trevlig restaurang, bar och café.

Närmaste butiker finns i Klintehamn eller Hemse med ett gott utbud av affärer, bl a två stora matbutiker, en fiskaffär och ett Systembolag (Hemse).

På Gotland finns flera golfbanor, de närmaste två, Gumbalde och Visby(Kronholmen) ligger på c:a 2,5 mils avstånd.

 

Huset invändigt

Huset är charmigt och genomtänkt renoverat under de senaste 10 åren med känsla för husets egenart och hänsyn tagen till dess ålder och stil. Där finns vatten och avlopp, modern spis och kylskåp, diskmaskin och en tvättstuga i källaren. Tillgång till radio och tv. Köket är stort och välutrustat. När matbordet är fullt utfällt ryms 10 personer. Glasverandan har också en matplats. Extra slagbord finns att tillgå.

De fem sovrummen består av:

  • 2 sovrum med dubbelsängar
  • 1 sovrum med 2 enkelsängar och en säng möjlig att dra ut till dubbelsäng
  • 1 rum med våningssäng för 2
  • 1 rum med enkelsäng med möjlighet till extrasäng

På nedervåningen finns ett badrum med toalett och badkar och på övervåningen finns ytterligare ett toalettrum med dusch. Båda renoverade och fräscha.

 

Hyra för hela huset om 7 rum och kök

Vecka 24: 12.000:-, vecka 25: 15.000:-, vecka 31: 15.000:-, vecka 38: 12.000:-

 

Kontakt

Om du är intresserad av att hyra vårt hus någon av dessa veckor, hör av dig till Bengt Holmgren på 0706-27 36 05 eller bengt@holmgren.se.